מתכונים לעוגות קלות ומרשימות שכל אחד יכול להכין בקלות

מי מאיתנו לא אוהב עוגיות? אם גם אתם רוצים להעניק במתנה לעצמכם עוגיות טעימות וחמות או להעניק לחברים ולבני משפחה, במדריך זה נציג בעבורכם ארבעה מתכונים מעולים של עוגיות שכל אחד יכול להכין בקלות. מוכנים? בואו נתחיל!

עוגיות קלות ומרשימות: כל אחד יכול!

גם אם מעולם לא נכנסתם למטבח ואפייה רחוקה מכם שנות אור, תתפלאו לשמוע כי כל אחד מאיתנו יכול להכין עוגיות קלות, מרשימות וטעימות – גם ללא ניסיון קודם. כל מה שצריך הוא מוטיבציה ורצון ואתם יכולים להכין לגמרי בעצמכם עוגיות לעצמכם או לבני המשפחה והחברים. למעשה, כיום כל אחד יכול להכין עוגיות ואף לקשט ולארוז בדיוק כמו קונדיטורים מובילים. דרך רכישה של אריזות ותחתיות לעוגות ניתן ליצור קונדיטוריה פרטית בבית – ללא מאמץ.

בכדי לסייע לכם להוציא את האופה הפנימי שלכם, להלן מספר מתכונים של עוגיות שכל אחד יכול להכין בקלות – ולהגיש באופן מושלם:

עוגיות חמאה

לתוך מיקסר מכניסים 100 גרם חמאה ממומס, חצי כוס סוכר, חצי כפית של תמצית וניל. מקפיצים עד שנוצרת תערובת חלקה, ולאחר מכן מוסיפים ביצה אחת עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים לתוך הקערה שקית של אבקת אפייה וקמח מנופה, כף של חלב ולאחר שנוצר לנו בצק אחיד נעטוף אותו בניילון ונניח אותו למנוחה של חצי שעה. לאחר כחצי שעה לשים את הבצק ומרדדים אותו וקורצים באמצעות קורץ צורות, לבחירתכם. בשלב הבא נוסיף תוספות: סוכריות, אגוזים, שקדים ועוד. בשלב האחרון נאפה את העוגיות ב 180 מעלות למשך כ 18 דק' עד שהן זהובות. מוציאים את העוגיות עד שהן קרות לחלוטין, ומעל מזלפים מעט שוקולד או שומשום – ויש לכם עוגיות חמאה מושלמות.

עוגיות שוקולד

לתוך המיקסר נכניס 4 כפות קמח, ביצה אחת וארבע כפות של נוטלה או שוקולד השחר. מפעילים את המיקסר על פעילות בינונית ומיד לאחר מכן כאשר מתקבלת תערובת אחידה נקרוץ עיגולים שווים בגודל. בתוך תבנית אפייה מרפדים תבנית ומסדרים את הכדורים עם רווח (מאחר והן תופחות בזמן האפייה). מחממים את התנור ל 170 מעלות, ומכניסים את התבנית למשך כ 13 דקות. מיד לאחר מכן וכאשר העוגיות אפויות נשאיר לצינון של כחמש דקות. אם אתם רוצים לשדרג את המתכון ניתן לצפות את העוגיות בשוקולד מומס או בקוקוס, ע"פ טעמכם האישי.

עוגיות שקדים

מקציפים בתוך המיקסר 200 גרם חמאה, 100 גרם סוכר וכפית של סוכר וניל. לאחר שנוצר קצף מוסיפים ביצה אחד, 100 גרם שקדים טחונים, 200 גרם קמח תופח וגרידת לימון. לאחר שנוצרת תערובת אחידה מגלגלים את התערובת לעיגולים, ומשטיחים כל עיגול באמצעות מזלג. על תבנית מרודפת מניחים את העוגיות עם מרחק האחת מהשנייה ואופים ב 180 מעלות, עד להזהבה.
מעדיפים את העוגיות שלכם עם ניחוח קצת יותר הדרי? תוכלו לנסות מתכון מצוין לעוגיות לימון שיגרמו לבלוטות הטעם שלכם לרקוד.

עוגיות גרנולה

מחממים מראש את התנור ל 180 מעלות. לקערה מוסיפים 250 גרם קמח מנופה, 240 גרם של סוכר חום, כפית קינמון וכפית סודה לשתייה. מערבבים את כל המרכיבים ומוסיפים ביצה אחת ומעט וניל. בשלב האחרון נוסיף 400 גרם של גרנולה ובעזרת הידיים יוצרים כדורים. אופים את העוגיות למשך כעשר דקות עד שהעוגייה משחימה בקצוות, וניתן להגיש!

לסיכום, באמצעות המתכונים אותם הצגנו לכם תוכלו להכין עוגיות טעימות שגם מבוגרים וגם ילדים אוהבים. הקפידו לבצע רכישה של אריזות ותחתיות לטובת שדרוג הנראות אך גם לטובת משלוח העוגיות בצורה מקצועית, יוקרתית ומושכת לעין. בכך, תוכלו להוציא את האופה הפנימי – ולאפות עוגיות בעצמכם, בפחות מרבע שעה עבודה!

סגירת תפריט
נגישות