מבשלים עם קנאביס: 3 מתכונים מובילים

מבשלים עם קנאביס: 3 מתכונים מובילים

בישול עם קנאביס עשוי להישמע מבהיל ומורכב מאוד בעבור מי אשר מעולם לא התנסה בתחום. אולם, ישנם מתכונים קלים ופשוטים אשר מאפשרים גם לכם לצרוך קנאביס ללא צורך בעישון או באידוי.

בישול עם קנאביס: בישול רגיל לכל דבר ועניין (רק עם מרכיב סודי ומעניין במיוחד)

בשנים האחרונות החלו יותר ויותר ישראלים להתעניין בתחום של קנאביס, ובפרט בישול. למעשה, בעבור חובבנים מדובר בבישול מורכב במיוחד אולם ככל שמבינים ומתמקצעים יותר כך ניתן לצרוך את הקנאביס בצורה שונה ואחרת, במקום אידוי הצמח או עישון. בישול עם קנאביס מתחיל בראש ובראשונה מרכישה של מוצרים שונים, אותם תוכלו למצוא באתר הבא. לאחר שרכשתם את המוצרים, הגיע הזמן להתחיל.

חומוס

מצרכים: 500 גרם גרגירי חומוס, כוס טחינה גולמית, כפית סודה לשתייה, 4 שיני שום, מלח, חצי כוס תמצית קנאביס וחצי כפית של כמון טחון. בשלב הראשון, יש להשרות את גרגירי החומוס במים למשך לפחות 10 שעות. שימו לב כי אתם מוסיפים שתי כפיות של מלח (עדיף מלח גס) ואוטמים היטב את הקערה בניילון נצמד בתוך המקרר. ביום למחרת מסננים את גרגירי החומוס ומשאירים כוס אחת של מים בצד, להמשך תהליך הבישול. מבשלים את הגרגירים ביחד עם השום הקצוץ על אש גבוהה, ולאחר הרתיחה מוסיפים סודה לשתייה ומלח. לאחר כ 40 דק' יש להוציא את הקליפות של החומוס, ומניחים את הגרגירים הנקיים במקרר למשך שעתיים. לאחר מכן מסננים, ומכניסים למעבד מזון ביחד עם תמצית הקנאביס וכוס מים. לאחר מספר דקות מוסיפים טחינה, עד אשר העיסה מתייצבת. מכניסים בתוך קופסא את החומוס למקרר, ומגישים!

מבשלים עם קנאביס- 3 מתכונים מובילים

עוגיות

יש לחמם כ 7 גרם של פירורי קנאביס בתנור למשך כשלושים דקות בטמפרטורה של 115. לאחר מכן לוקחים סיר, מניחים את פירורי הקנאביס ומוסיפים 230 גרם של חמאה. לאחר הערבוב (לאחר כשעתיים) שופכים את התערובת דרך גזה וממתינים עד אשר החמאה תתקשה לחלוטין בתוך המקרר למשך 9 שעות. בשלב האחרון לוקחים 1.5 כוסות קמח, חצי כוס אבקת קקאו, תמצית וניל, קורט מלח ו 2 כוסות סוכר. ממיסים את חמאת הקנאביס ומוסיפים אותה לתערובת. הופכים את התערובת לעוגיות, מכניסים לתנור למשך 20 דקות טמפרטורה 175 מעלות ויש לכם עוגיות מושלמות.

ג'לי

4 שקיקים של אבקת ג'לטין, כוס חלב ממותק, חצי כוס של תמצית קנאביס. מערבבים בתוך המים שני שקיקים של אבקת ג'לטין, ולאחר מספר דקות מוסיפים את החלב, ומניחה לתערובת להתקרר. לאחר מכן מוסיפים את תמצית הקנאביס ומערבבים. מכניסים את התערובת לתוך תבנית, ונותנים לה להתייצב. לאחר מכן ניתן לחתוך את הג'לי לכל צורה שתבחרו, וניתן גם להוסיף צבע מאכל ירוק לצורך שדרוג המתכון והנראות.

סגירת תפריט